miércoles, abril 21

Aquest dissabte, 1ª Cursa Nocturna de l'Hospitalet

Aquest dissabte (dia 24) se celebra a l'Hospitalet de Llobregat la primera edició d'una cursa especial, no només per ser la primera edició sinó, sobretot, perquè és nocturna. Tret de les Sant Silvestres i de les 5 milles de Cerdanyola em costa recordar ara mateix altres curses que es facin 'a les fosques', i per tant sempre és un doble al·licient. Vagi per endavant la meva felicitació als organitzadors.
Personalment, afegiria un comentari crític: el circuit no és massa atractiu. La sortida té lloc a la plaça d'Europa, al costat d'un centre comercial... però lluny del centre urbà de la ciutat. I, sobretot... el circuit transcorre per quatre carrers del barri de Santa Eulàlia i torna després a la zona comercial, que en algun lloc és més aviat desèrtica. Una ciutat com L'Hospitalet té prou públic i animació com per muntar un circuit més 'valent', és a dir, més complicat: per què s'ha renunciat a l'avinguda Josep Terradellas? O als voltants de les Rambles? Entenc que la sortida estigui situada en un lloc ample per 'oxigenar', però... no era possible ensenyar de veritat la ciutat?
És una llàstima, perquè podia ser una cursa realment espectacular i, en canvi, em sembla que es quedarà simplement en una bona cursa.
Dit això... molta sort als organitzadors i a gaudir els corredors!

No hay comentarios: